Sembo alennuskoodit ja tarjoukset

Sembo alennuskoodit ja tarjoukset

Sembo eli sembo.fi on ruotsalainen matkatoimisto. Sembo on vienyt matkalaisia maailmalle jo vuodesta 1987 asti. Sen monipuoliseen matkakohdevalikoimaan kuuluu yli 100 000 hotellia, huoneistoa ja lomataloa 136 maassa. Sembon kautta varaat myös lennot ja äkkilähdöt, sekä kuljetuksen perillä kohdemaassa. Ennen matkan varausta kannattaa kurkata, onko uusin Sembo alennuskoodi voimassa.

Sembon matkavalikoima

Sembon (www.sembo.fi) valikoimaan kuuluu huima määrä hotelleja. Suosituimpia matkakohteita, jonne Sembon avulla on matkustettu, ovat esimerkiksi Gardajärvi, Disneyland, Legoland, Mallorca, Split, Pula ja Costa del Sol. Kaupunkilomakohteista ykkösiä ovat olleet esimerkiksi Praha, Rooma, Lontoo ja Barcelona. Myös rantalomakohteet, alppikohteet, Meksiko, Thaimaa, Länsi-Intia ja Yhdysvallat löytyvät matkakohteista.

Matkanvaraus ja asiakaspalvelu

Sembo auttaa valitsemaan juuri itselle soveltuvan matkan. Matkakohteet on eritelty sen mukaan, onko kohde lapsiperheille, pariskunnille, aktiivisuutta arvostaville vai esimerkiksi allergisille soveltuva. Matkan varaus onnistuu kätevästi netissä. Mikäli varauksesta herää kysyttävää, saa asiakaspalvelua suomeksi puhelimitse arkisin kello 9-17, englanniksi tai ruotsiksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu Sembo-matkatoimistoon täältä >>

Ikaalisten matkatoimisto alennuskoodit ja tarjoukset

Kesän majoitukset -31%

Katso alennus »

Sembo tarjoaa kesälomamajoitukset jopa 31% alennuksella

Matkalinkit


Aihe: Matkatoimistot
Lisää matkailuvinkki / kommentti