Omenahotelli Tampere

Tampereella sijaitsee kaksi Omenahotellia. Koska molemmat hotellit sijaitsevat Hämeenkadulla (Hämeenkatu 7 ja 28), ne on nimetty hieman mielikuvituksettomasti Omenahotelli Tampere I ja Omenahotelli Tampere II nimillä. Molempien hotellien aivan lähettyvillä sijaitsevat Tampereen kaupat, tavaratalot, kauppakeskukset (kuten Koskikeskus), ravintolat, yökerhot sekä Tampereen maineikas kauppahalli.

Tampereella on paljon nähtävää ja koettavaa. Pyynikin kesäteatteri, Näsinneula, Särkänniemi, useat museot kuten Sara Hildeinin taidemuseo ja Lenin-museo, Tampereen nykytaiteen museo sekä jääkiekkomuseo. Mikäli saunominen kiinnostaa niin Rajaportin sauna on varmasti elämys.

Omena-hotellit Tampereella aivan keskustassa

Omenahotelli Tampere II sijaitsee Hämeenkadun rautatieaseman puoleisessa päässä. Hotellissa on 152 hotellihuonetta. Aamiaisen voi nauttia Cafe Siilinkarissa hintaan 6,50 euroa tai jossain muussa lähistön lukuisista kahviloista.

Omenahotelli Tampere I sijaitsee hieman pidemmällä Hämeenkatua. Aamiaisen voi nauttia seisovasta pöydästä Buffet & Cafe Linkosuo -kahvilaravintolassa hintaan 7,50 euroa.

Lisätietoa ja Omenahotellien varaus

Matkalinkit


Aihe: Hotellit
Yksi komentti. Haluatko lisätä vinkin tai kokemuksen kaikkien iloksi?

  • Henri sanoo:

    Vierailin Omenahotelli 2 (eli siinä lähempänä Tampereen rautatieasemaa. Hotelli oli uudehko, hiljainen ja siisti. Aamupalaa en syönyt ko. Cafe Linkosuossa, mutta olen joskus käynyt kahvilla ja hyvä paikka on.

    Huone oli yllättävänkin avara. Huoneessa oli kalusteina 2 nojatuolia ja sänky. Nekin erittäin siistissä kunnossa (kuin uusia).

    Omenahotellit ovat sijainniltaan kyllä ihanteellisia. On tullut ennenkin käytyä.

Lisää matkailuvinkki / kommentti