Lomamatkat alennuskoodit ja tarjoukset

Lomamatkat alennuskoodit ja tarjoukset

Lomamatkat Oy kuuluu pohjoismaiseen Primera Travel Group -matkanjärjestäjäkonserniin. Suomessa Lomamatkat on osa Matka-Vekka-konsernia. Matkatoimisto on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2002 asti, ja sillä on vuosittain noin 55 000 asiakasta. Varatessasi lomamatkaa katso uusin Lomamatkat alennuskoodi.

Lomamatkojen matkavalikoima

Lomamatkojen(www.lomamatkat.fi) valikoimaan kuuluu runsaasti perinteisiä, eurooppalaisia rantakohteita. Valinnanvaraa on erityisen paljon Espanjassa, Bulgariassa ja Kreikassa, mutta matkoja järjestetään myös Kyprokselle, Ranskaan, Portugaliin ja Turkkiin. Kaukomatkakohteita ovat Israel, Kuuba, Malesia ja Thaimaa. Joissakin kohteissa, kuten Espanjassa ja Kreikassa, on mahdollisuus varata All Inclusive -hotelli.

Lomamatkat järjestää muutamia kiertomatkoja ja myy Karibian-risteilyjä. Matkatoimiston valikoimassa on myös matkoja, joiden lähtö on suoraan omasta kotikaupungista. Lähtöpaikkakuntien valikoima on laaja ja kattaa Suomen Ivalosta Helsinkiin.

Äkkilähdöt

Lomamatkoilla on tarjolla melko paljon äkkilähtöjä. Valikoimaan voi tutustua matkatoimiston kotisivuilla, jossa on kerran tunnissa päivitettävä äkkilähtöluettelo. Myynnissä on myös erityisiä Salamalähtöjä, jolloin lähtöön on enintään kolme päivää aikaa. Salamalähdöt on listattu erikseen.

Matkanvaraus ja toimipisteet

Lomamatkojen järjestämiä matkoja jälleenmyy Suomessa yli 76 tahoa, joista ison osan muodostavat Matka-Vekan myyntipisteet. Lähimmän myyntipaikan voi tarkistaa helposti internetistä. Matkan voi varata myös puhelimitse tai internetin kautta.

Katso Lomamatkojen matkavaihtoehdot täältä >>

Lomamatkat alennuskoodit ja tarjoukset

Lomamatkat.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Lomamatkat.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Matkalinkit


Aihe: Matkatoimistot
Lisää matkailuvinkki / kommentti