Logitravel alennuskoodi ja tarjoukset

Logitravel alennuskoodi ja tarjoukset

Logitravel-matkatoimisto järjestää matkoja monipuolisesti ympäri maailman. Matkatoimiston parasta antia ovat erilaiset risteilyt, joita löytyy yli 3500 erilaista. Olipa suuntana sitten Välimeri, Karibia, Intian Valtameri tai vaikka Australia, hyvä ja edullinen risteilyvaihtoehto löytyy Logitravelilta. Ennen varausta on fiksua katsastaa Logitravel alennuskoodi ja säästää matkavarauksen loppuhinnassa.

Logitravelilta (www.logitravel.fi) läytyvät unohtumattomat risteilyvaihtoehdot, sekä monipuoliset ja kattavat matkapaketit. Lähde rantalomalle suosittuihin Euroopan kohteisiin, kuten Barcelona, Alicante tai Ibiza tai valitse eksoottisempi vaihtoehto kauempaa ja ota suunnaksi esim. Miami, Mauritius tai Cancun. Löydät matkakohteita viidestä eri maanosasta.

Logitravel tarjoaa myös halvat lennot ja monipuoliset hotellivaihtoehdot. Tarjolla on yli 200 000 hotellivaihtoehtoa ympäri maailman.

Varaa oma Logitravel-matkasi täältä >>

Logitravel alennuskoodit ja tarjoukset

LOGIAUTOT

LOGIAUTOT

10€ ALE vuokra-autoista. Voimassa 30/06/16 asti.

Koodi voidaan aktivoituu vain seurantalinkin kautta, eli kun käyttäjä napsauttaa banneria tai tekstilinkkiä. Jos käyttäjä kopioi koodin ja menee suoraan Logitravelin nettisivulle, koodi ei toimi.

Autonvuokraus -5%

LOGIAUTOT

Logitravel alennuskoodilla 5% alennusta autonvuokrauksesta

Matkalinkit

Risteilyt

Aihe: Matkatoimistot, Risteilyt
Lisää matkailuvinkki / kommentti