LennotHalvat lennot netistä helposti

Halvat lennot löydät käyttämällä kattavaa lentohaku-palvelua. Lennot-hakupalvelumme käsittää lennot yli 8500 matkakohteenseen. Käytännössä mukana on kaikki merkittävät lentoyhtiöt (kuten Finnair, SAS, Blue1, Air France, KLM, Lufthansa, Air Berlin, airBaltic, British Airways, Czech Airlines, LOT, Malev, Turkish Airways, American Airlines, Virgin Atlantic, Air Canada, Iberia, Spanair, Alitalia, Delta Air Lines, Kenya Airways, Thai Airways, Australian Airlines, Icelandair, Norwegian sekä muutamia pienempiä lentoyhtiöitä.

Löydä edullisimmat lentoliput

Syötä lennon lähtöpaikka ja määränpää sekä valitse meno- ja paluuajankohdat. Mikäli et ole varma mille päiville haluat tarkkaanottaen varata lentoliput valitse todennäköisimmät päivät. Voit myöhemmin selata lentoja etsiä halvimmat lennot. Tämän jälkeen klikkaa 'Varaa nyt' -nappia joka käynnistää lentohaun.

Lentohaku käy läpi kaikkien lentoyhtiöiden koko tarjonnan ja tarjoaa sinulle halvimmat lentoliput kohteeseen sekä vaihtoehtoisia lentoja halvimmalle lennolle.

Kannattaa huomioida erityisesti seuraavat kohdat:

  • Mahdollisten vaihtojen määrä - vaihtojen määrä vaikuttaa suoraan lentoaikaan
  • Lentoaika - kertoo lennon kokonaiskeston mahdolliset vaihdot mukaanlukien
  • Hinta - lentolippujen hinta
  • Lentoajat - etsi parhaiten sopivat lentoajat
  • Vaihtoehdot lyhyemmälle lentoajalle - haku ehdottaa ylhäällä vasemmalla vaihtoehtoisia lentoja, joilla säästät aikaa. Kannattaa tarkistaa ne, jotta et muutaman euron takia odota tunteja

Nyt voit tarkentaa hakuehtoja. Voit esimerkiksi valita haluatko pelkän menolennon vai meno-paluu lennot. Voit myös vaihtaa meno- ja paluupäivää (alla löytyy siniset ja oranssit 'Vaihda meno' ja 'Vaihda meno ja paluu' -napit) sekä halutessasi valita hakuehdoksi vain suorat lennot.

Lentotarjoukset

Parhaat lentotarjoukset saa yleensä lähes poikkeuksetta aikainen varaaja. Kun varaat lennot vähintään usemman kuukauden ennakkoon säästät usein merkittävästi. Yleensä kaikki lentoyhtiöt myyvät ennakkoaleissa halpoja lentolippuja. Kun varaat lennot joissa, varaat itsellesi myös enemmän aikaa sopivan majoituksen löytämiseen.

Halvat lennot löytyvät luonnollisesti pahimpien sesonkien ulkopuolelta. Pahimpaan sesonkiaikaan myöhään varattu lentolippu voi tulla kalliiksi. Erityisesti joulun ja uudenvuoden aika sekä erilaiset tapahtumat ja juhlapyhät voivat aiheuttaa piikkejä lentojen hintoihin.

Halvin lento löytyy yleensä viikolta. Mikäli mahdollista, kannattaa ajoittaa meno- ja paluulennot tiistai-torstai välille. Toki sääntöön on poikkeuksia, mutta tämä on hyvä lähtökohta poimia halvat lennot ja välttää turhasta maksamista.

Lentoa varatessa kannattaa kuitenkin harkita ajatuksella kannattaako muutaman euron säästö mikäli se tarkoittaa esimerkiksi kahden tunnin lisäodottelua lentokentillä. Yleensä lentokentät ovat kalliita ja helposti ateria tai jopa pullakahvit lentokentällä odotellessa konetta tasaavat eron lentolippujen hinnoissa.

Eräillä halpalentoyhtiöillä on perinteisiä lentoyhtiöitä tiukemmat rajoitukset mm. matkatavaroiden painolle (esim. Ryanair). Näihin rajoituksiin kannattaa tutustua ennen lennon varaamista.

Lentojen hintavertailu

Lentohaku-palvelumme on toteutettu yhteistyössä Supersaver-palvelun kanssa. Lentohaku hakee halvimmat lennot annetulle reitille valittuna ajankohtana. Supersaver on osa Svenska Resegruppenia (SRF). Se on ollut vuosikymmeniä yksi Pohjoismaiden johtavista matkailualan yrityksistä. Supersaver toimii Suomen lisäksi myös 15 muussa Euroopan maassa.

Faralong alennuskoodit ja tarjoukset Faralong alennuskoodit ja tarjoukset

Faralong.com on matkatoimisto, jonka verkkokaupasta saa kätevästi varattua matkat kuin matkat. Faralong.com -verkkokaupan etulyöntiasema on siinä, että matkustajamäärä vaikuttaa hintaan: mitä enemmän matkustajia, sitä edullisemmat ovat hinnat yhtä ihmistä kohden.
Lue >>

Bravofly alennuskoodit ja tarjoukset Bravofly alennuskoodit ja tarjoukset

Bravofly ja sen verkkosivusto bravofly.fi on palvelu, jonka avulla kilpailutat itsellesi edullisimmat lennot, hotellit ja vuokra-autot. Bravofly vertailee yli 350 eri lentoyhtiötä, etsien sinulle edullisimman ja tasokkaimman vaihtoehdon. Bravofly vertailee sekä perinteiset että halpalentoyhtiöt ja osaa vertailla myös yhdistelmälentoja. Ennen matkaan lähtöä kannattaa katsoa, löytäisikö Bravofly matkasi edullisimmin.
Lue >>

Qatar Airways alennuskoodit ja tarjoukset Qatar Airways alennuskoodit ja tarjoukset

Qatar Airways on Qatarin kansallinen lentoyhtiö, jonka lennoilla pääsee yli 150 kohteeseen ympäri maailman. Qatar Airways -lentoyhtiön kautta voi varata lennot, hotellin tai pakettimatkan. Matkan valintaa helpottaa kohteiden jaottelu teeman mukaan: perheille, bisnesmatkoille ja pariskunnille on omat kohteensa.
Lue >>

Czech Airlines alennuskoodit ja tarjoukset

Czech Airlines on tsekkiläinen lentoyhtiö, jolla on pitkä historia: Czech Airlines kuuluu maailman viiden vanhimman lentoyhtiön joukkoon. Pitkien perinteiden rinnalla lentoyhtiö on kuitenkin moderni ja seuraa aikaansa, panostaen muun muassa ympäristön hyvinvointiin.
Lue >>

Opodo alennuskoodit ja tarjoukset Opodo alennuskoodit ja tarjoukset

Opodo eli opodo.fi on yksi Euroopan johtavista netissä toimivista matkatoimistoista. Opodo vertailee parhaat hinnat niin lennoista, hotelleista, vuokra-autoista sekä hotelli+lento -paketeista.
Lue >>

Kaçkar-vuorten vehreissä maisemissa

Kaçkar-vuorten vehreissä maisemissa

Turkin Kaçkar Mountains eli Pontiset vuoret ovat monen vaeltajan unelma. Maisemat vaihtuvat tiuhaan tahtiin, vehreistä kukkaniityistä jäätiköihin... 

Road trip Etelä-Afrikassa

Road trip Etelä-Afrikassa

Mikäli rakastat road trippejä, mutta olet ajanut jo kaikki legendaarisimmat reitit läpi, suuntaa Etelä-Afrikkaan. Vaihtelevat ja upeat maisemat, eksoottiset... 

Uusiin ihmisiin tutustuminen matkalla

Uusiin ihmisiin tutustuminen matkalla

Aikeissa lähteä matkalle ja tutustua uusiin ihmisiin? Ystävät eri kulttuureista avartavat omaa maailmankuvaa ihan uudelle tasolle, mutta entäpä jos... 

Maailman kalleinta kahvia Balilla

Maailman kalleinta kahvia Balilla

Oletko jo maistanut Kopi Luwak -kahvia? Maailman kallein kahvi maksaa noin 300 euroa kilolta, ja se valmistetaan – noh – sivettikissan ulosteesta.... 

Riksamatkalla Intiassa

Riksamatkalla Intiassa

Intia on tunnetusti värikäs, villi ja vaihteleva. Videolla pääsee kiertämään Intiaa riksan kyydissä. Mikäli matka Intiaan kiinnostaa yhtään,... 

Himos Juhannus – iloinen juhannusjuhlinta ja tylyt järjestelyt kohtaavat

Himos Juhannus – iloinen juhannusjuhlinta ja tylyt järjestelyt kohtaavat

Himos Juhannus järjestettiin jo 20 kertaa Jämsän Himoksessa. Tällä kertaa järjestelyistä vastasi Sanoman Nelonen Media ja sen ikävä kyllä huomasi....