Hotellit

Etsi hotelleja

Tulopäivä

calendar

Lähtöpäivä

calendar

Halvat hotellit netistä helposti

Halvat hotellit löydät käyttämällä kattavaa hotellihaku-palvelua. Hotellit-hakupalvelumme käsittää yli 135 000 hotellia ympäri maailman. Hotelleja löytyy laidasta laitaan aina viiden tähden hotellista halpoihin hotelleihin.

Löydä edullisimmat hotellihuoneet

Syötä haluamasi kohde mistä haluat löytää hotellin sekä tulo ja lähtöpäivän. Mikäli et halua vielä täsmentää tarkkaa ajankohtaa, voit ruksata ko. kohdan. Tämän jälkeen klikkaa etsi. Palvelu käy läpi yli 135 000 hotellin hotellihakemisto-tietokannan ja näyttää listan sopivimmista hotelleista.

Voit järjestää hotellit haluamallasi tavalla: Halvin hotelli, suosituin hotelli, lähin hotelli määrittelemäästäsi kohteesta, matkailijoiden arvion mukaan paras hotelli ensin jne. Vasemmalla olevasta palkista voit muokata hakuehtoja sekä asettaa lisäehtoja. Esimerkiksi etsiä halpoja hotelleja, 5 tähden hotelleja tai vaikkapa asettaa hotellityypin (huonesita, hotelli, pensionaatti vai hostelli). Voit myös asettaa vaatimustasosi hotellille mukavuudet-valinnoilla. Hotellit Wi-FI/Langaton internet, pysäköinti, lentokenttäkuljetus, Internet, untokeskus, Uima-allas, Ravintola, Lemmikkiystävällinen hotelli jne.

Erityisesti isojen kaupunkien kohdalla kaupunginosa valinta on kätevä. Usein matkustavia ja työmatkaajia varmasti ilahduttaa myös hotelliketjut-valinta, jolla voit hakea tiettyjen ketjujen hotelleja.

Näet kaikki kohteen hotellit, jotka vastaavat asettamiasia ehtoja listalla. Voit myös klikata 'näytä kartta', jolloin näet hotellit sijoitettuna kartalle.

Hotellitarjoukset

Hotellitarjouksia metsästävän kannattaa olla erityisen tarkkana hotellihuoneen varausjankohdan kanssa. Pahimpien sesonkien ulkopuolella hotellit voi saada huomattavasti halvemmalla. Kohdemaan kiireisin lomakausi tosin voi olla joskus myös se paras aika matkustaa kohteeseen esimerkiksi säiden puolesta, joten kaikista halvinta hotellia ei välttämättä aina kannata metsästää.

Parhaat hotellitarjoukset saa yleensä aivan turistikauden alussa tai sen lopun häämöttäessä. Hotellia varatessa kannattaa myös huomioida, että suurtapahtumien aikaan hotellit voivat olla kalliimpia ja varsinkin täyteen bookattuja. Varsinkin matkakohteissa jotka ovat suosittuja viikonloppumatkakohteita, voi säästää merkittävästi ajoittamalla matkan arkipäiville viikonlopun sijaan.

Muista aina tarkistaa hotellin tarkempi sijainti kartalla sekä etäisyys ja kulkuyhteydet sinulle keskeisiin paikkoihin, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Ei ole mukava kulkea joka päivä asuinlähiöstä kaupungin toiselta puolelta päästäkseen tutustumaan nähtävyyksiin, kun hotellin voi varata lähempääkin.

Hotellien hintavertailu

Hotellihaku-palvelumme on toteutettu yhteistyössä vuonna 1996 perustetun ja alallaan maailman johtavan Booking.com online-varauspalvelun kanssa. Hotellin varaajalle tämä näkyy erittäin kilpailukykyisinä hintoina (halvin hinta takuu) ja todella laajassa hotellivalikoimassa.

Otel.com alennuskoodit ja tarjoukset Otel.com alennuskoodit ja tarjoukset

Otel.com on yksi suurimmista hotellivarauspalveluista maailmassa. Otel.comin valikoimassa on jopa 250 000 hotellia 20 000 eri kaupungissa. Varauspalvelu luottaa siihen, että heiltä löydät edullisimman hinnan: Otel.comilla on käytössä Parhaan hinnan takuu. Vieläkin edullisemmin on mahdollista päästä: hotellivarausta tehdessäsi tarkista, onko uusin Otel.com alennuskoodi voimassa.
Lue >>

Faralong alennuskoodit ja tarjoukset Faralong alennuskoodit ja tarjoukset

Faralong.com on matkatoimisto, jonka verkkokaupasta saa kätevästi varattua matkat kuin matkat. Faralong.com -verkkokaupan etulyöntiasema on siinä, että matkustajamäärä vaikuttaa hintaan: mitä enemmän matkustajia, sitä edullisemmat ovat hinnat yhtä ihmistä kohden.
Lue >>

Bravofly alennuskoodit ja tarjoukset Bravofly alennuskoodit ja tarjoukset

Bravofly ja sen verkkosivusto bravofly.fi on palvelu, jonka avulla kilpailutat itsellesi edullisimmat lennot, hotellit ja vuokra-autot. Bravofly vertailee yli 350 eri lentoyhtiötä, etsien sinulle edullisimman ja tasokkaimman vaihtoehdon. Bravofly vertailee sekä perinteiset että halpalentoyhtiöt ja osaa vertailla myös yhdistelmälentoja. Ennen matkaan lähtöä kannattaa katsoa, löytäisikö Bravofly matkasi edullisimmin.
Lue >>

Qatar Airways alennuskoodit ja tarjoukset Qatar Airways alennuskoodit ja tarjoukset

Qatar Airways on Qatarin kansallinen lentoyhtiö, jonka lennoilla pääsee yli 150 kohteeseen ympäri maailman. Qatar Airways -lentoyhtiön kautta voi varata lennot, hotellin tai pakettimatkan. Matkan valintaa helpottaa kohteiden jaottelu teeman mukaan: perheille, bisnesmatkoille ja pariskunnille on omat kohteensa.
Lue >>

Czech Airlines alennuskoodit ja tarjoukset

Czech Airlines on tsekkiläinen lentoyhtiö, jolla on pitkä historia: Czech Airlines kuuluu maailman viiden vanhimman lentoyhtiön joukkoon. Pitkien perinteiden rinnalla lentoyhtiö on kuitenkin moderni ja seuraa aikaansa, panostaen muun muassa ympäristön hyvinvointiin.
Lue >>

Kaçkar-vuorten vehreissä maisemissa

Kaçkar-vuorten vehreissä maisemissa

Turkin Kaçkar Mountains eli Pontiset vuoret ovat monen vaeltajan unelma. Maisemat vaihtuvat tiuhaan tahtiin, vehreistä kukkaniityistä jäätiköihin... 

Road trip Etelä-Afrikassa

Road trip Etelä-Afrikassa

Mikäli rakastat road trippejä, mutta olet ajanut jo kaikki legendaarisimmat reitit läpi, suuntaa Etelä-Afrikkaan. Vaihtelevat ja upeat maisemat, eksoottiset... 

Uusiin ihmisiin tutustuminen matkalla

Uusiin ihmisiin tutustuminen matkalla

Aikeissa lähteä matkalle ja tutustua uusiin ihmisiin? Ystävät eri kulttuureista avartavat omaa maailmankuvaa ihan uudelle tasolle, mutta entäpä jos... 

Maailman kalleinta kahvia Balilla

Maailman kalleinta kahvia Balilla

Oletko jo maistanut Kopi Luwak -kahvia? Maailman kallein kahvi maksaa noin 300 euroa kilolta, ja se valmistetaan – noh – sivettikissan ulosteesta.... 

Riksamatkalla Intiassa

Riksamatkalla Intiassa

Intia on tunnetusti värikäs, villi ja vaihteleva. Videolla pääsee kiertämään Intiaa riksan kyydissä. Mikäli matka Intiaan kiinnostaa yhtään,... 

Himos Juhannus – iloinen juhannusjuhlinta ja tylyt järjestelyt kohtaavat

Himos Juhannus – iloinen juhannusjuhlinta ja tylyt järjestelyt kohtaavat

Himos Juhannus järjestettiin jo 20 kertaa Jämsän Himoksessa. Tällä kertaa järjestelyistä vastasi Sanoman Nelonen Media ja sen ikävä kyllä huomasi....