Holiday Club alennuskoodit ja tarjoukset

Holiday Club alennuskoodit ja tarjoukset

Holiday Club on kylpylälomiin, loma-asuntoihin ja viikko-osakkeisiin erikoistunut yritys. Holiday Club on viikko-osakkeiden suhteen Euroopan kärjessä olevia yrityksiä ja Holiday Club -kylpylät ovat monille tuttuja: Kuusamon Tropiikki, Katinkulta, Caribia ja Tampereen kylpylä ovat vain muutamia esimerkkejä tarjonnasta. Etsiessäsi rentouttavaa lomaa katso uusin Holiday Club alennuskoodi.

Holiday Club -kohteet

Holiday Clubin (www.holidayclubresorts.com/fi) valikoimaan kuuluu seitsemän kylpylälomakohdetta Suomessa ja yksi Ruotsin Åressa, 16 loma-asuntokohdetta Suomessa, kuusi Espanjassa ja yksi Ruotsissa. Suomessa suosituimpia Holiday Club loma-asuntokohteita ovat esimerkiksi Himos, Kalajoki, Pyhä, Ruka, Tahko Spa ja Ylläs.

Holiday Club viikko-osakkeet

Holiday Club on viikko-osakkeiden johtava tekijä Euroopassa. Viikko-osake toimii siten, että osakkeen omistaja omistaa tietystä loma-asunnosta viikko-osuuden. Viikko-osakehuoneisto on jaettu 51 viikkoon, ja osakehuoneisto jaetaan muiden osakkaiden kanssa. Koska myös kulut jaetaan, on mahdollista päästä majoittua edullisemmin. Viikko-osakkeet maksavat 5000-37 000 euroa. Osakkeen hinta riippuu kohteen sijainnista sekä haluamastasi ajankohdasta. Lisäksi kohteesta maksetaan yhtiövastike, joka on keskimäärin noin 300 euroa vuodessa. Vastikeella maksetaan kohteen siivous, sähköt ja vesi.

Tutustu Holiday Club -kohteisiin täältä >>

Holiday Club alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennusta

KYLPY10

HolidayClub alennuskoodilla 10% alennusta

Matkalinkit

Kylpylät
Aihe: Kylpylät, Matkatoimistot
Lisää matkailuvinkki / kommentti