Flybe – Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö Flybe.fi

Flybe – Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö Flybe.fi

Flybe on tarjoaa laajan valikoiman paikallisia halpoja lentoja kotimaan kohteisiin sekä ulkomaille. Flybe.fi halpalentoyhtiön taustalla on Finnair ja Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö Flybe.com.

Lentoyhtiön tarjonta on varsin laajaa. Lentoja on tarjolla useampiin pienempiin paikkakuntiin joihin isommat lentoyhtiöt eivät lennä. Kotimaan kohteina Flybe-lentoyhtiöllä ovat Tampere, Turku, Helsinki, Varkaus, Savonlinna, Maarianhamina, Enontekiö, Kittilä, Kemi, Tornio, Kuusamo, Kokkola, Vaasa, Seinäjoki sekä Pori. Ulkomaan lentolippuja Flybe.fi:stä voi hankkia seuraaviin kohteisiin: Tukholma, Norrköping, Gdask, Tallinna, Tartto, Trondheim, Skellefteå ja Uumaja.

Verkossa lennot voi maksaa vain luottokortilla tai debit-kortilla. Käteis- tai pankkisiirrot eivät onnistu kuin poikkeustapauksissa, kuten ryhmämyynnin kautta ostettujen lentojen kohdalla. Korttien käytöstä peritään myös käsittelymaksu (per matkustaja per lento). Flybe-lennoilla lippuna toimii sähköinen lentolippu eli e-lippu.

Moni Finnairin lennoilla usein lentävä ihastuu varmastis siitä, että myös Flyben lennot kartuttavat Finnair Plus -pisteitä.

Matkalinkit


Aihe: Lennot
Lisää matkailuvinkki / kommentti