Aurinkomatkat alennuskoodit ja tarjoukset

Aurinkomatkat alennuskoodit ja tarjoukset

Aurinkomatkat on Suomen suurin valmismatkojen järjestäjä. Syksyllä 1963 perustettu Oy Aurinkomatkat – Suntours Ltd Ab vie matkailijoita 150 lomakohteeseen 40 maassa. Hotelleja Aurinkomatkojen valikoimissa on noin 900 kappaletta. Aurinkomatkajen osuus suomalaisten valmismatkoista on lähes 40%. Aurinkomatkat on osa Finnair-konsernia. Varatessasi matkaa tarkista Aurinkomatkat alennuskoodi.

Aurinkomatkojen laaja matkavalikoima

Aurinkomatkojen (www.aurinkomatkat.fi) valikoimaan kuuluvat rantalomat ja kaupunkilomat sekä risteilyt ja kiertomatkat. Matkatoimiston valikoimiin kuuluvat myös omatoimimatkat ja erilaiset harrastuslomat.

Rantalomat sisältävät tuttujen suosikkien kuten Espanja, Kanariansaaret, Thaimaa, Kreikka, Turkki, Bulgaria, Egypti, Portugali, Italia ja Kypros lisäksi eksoottisempia kohteita kuten Karibian, Aasian ja Etelä-Amerikan kohteita.

Kaupunkilomat tarjoavat suosikkien kuten Praha, Budabest, Krakova, Pariisi, Lontoo, Krakova, Barcelona, Madrid, Lissabon, Istanbul, New York ja Bangkok lisäksi myös hieman eksoottisempia kohteita kuten Vietnamin Saigon tai Kuala Lumpur.

Aurinkomatkojen risteilyvalikoimiin kuuluvat mm. Karibian ja Välimeren risteilyt. Niilin jokiristeily on myös erittäin kiinnostava risteilyvaihtoehto.

Golf-, laskettelu- ja purjehdusmatkat

Golfin pelaajille on tarjolla SunGolf matkoja 11 eri maahan. Laskettelijoiden ja lumilautailijoiden iloksi SunSki matkoja järjestetään Alpeille. Aurinkomatkojen purjehduslomat kulkevat SunSail nimen alla. Purjehduksia järjestetään mm. Välimerelle. Aurinkomatkojen valikoimaan kuuluu myös erilaisia vaellusmatkoja.

Aurinkomatkojen varaus

Aurinkomatkojen verkkosivustolta löytää kattavat kohdekuvaukset matkakohteista ja hotelleista sekä verkkokaupan, josta matkanvaraus on nopeaa ja helppoa. Matkanvaraus on mahdollista internetistä, soittamalla puhelinmyyntiin tai käymällä Aurinkomatkojen tai sen jälleenmyyjän toimistossa.

Aurinkomatkat äkkilähdöt

Aurinkomatkojen äkkilähdöt eli ns. lähilähdöt ovat edullisia matkoja, joiden lähtöpäivämäärään on enää vähän aikaa jäljellä. Äkkilähtöjen hinta on tyypillisesti sitä alempi mitä lähempänä lähtöajankohta on. Aurinkomatkojen äkkilähtöjen lähtöpaikat ovat Helsinki, Kokkola, Kuopio, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Vaasa, Savonlinna, Lappeenranta ja Kajaani.

Kaikki Aurinkomatkojen äkkilähdöt sekä lisätietoja äkkilähdöistä löydät Matkaopas.info:n äkkilähdöt sivulta.

Aurinkomatkojen toimipisteet

Aurinkomatkojen myyntitoimistot löytyvät Helsingistä, Lahdesta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Lisäksi ympäri Suomea löytyy noin 250 valtuutettua matkatoimistoa, jotka myyvät Aurinkomatkojen matkoja.

Varaa matka Aurinkomatkoilta >>

Aurinkomatkat alennuskoodit ja tarjoukset

Runsaasti tarjouksia suosikkikohteisiin

Katso alennus »

Aurinkomatkat tarjoaa nyt edullisia matkoja lukuisiin suosikkikohteisiin. Katso uusimmat tarjoukset Tarjoukset-osiosta ja varaa omasi.

Matkalinkit


Aihe: Matkatoimistot
Lisää matkailuvinkki / kommentti