Äkkilähdöt

Äkkilähdöt-hakukoneellamme löydät eri matkanjärjestäjien halvat äkkilähdöt ja lähilähdöt helposti. Haussa mukana mm. Finnmatkojen, Aurinkomatkojen, Lomamatkojen, Deturin ja Apollomatkojen äkkilähdöt. Näin voit selata kerralla usemman matkatoimiston äkkilähtöjä.

Voit muokata hakuehtoja haluamallasi tavalla klikkaamalla “äkkilähtöjen hakuehtojen muokkaus”.

Äkkilähdöt 1-25 (yhteensä 1970)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ...   »
25.8. 25.8. 0 pv Rodos Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 120 € Varaa »
25.8. 1.9. 7 pv Helsinki Kreikka, Kreeta, Hania Pelkkä lento
Finnmatkat 190 € Varaa »
25.8. 1.9. 7 pv Helsinki Kreikka, Zakinthos Pelkkä lento
Finnmatkat 420 € Varaa »
25.8. 8.9. 14 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 190 € Varaa »
25.8. 8.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Kreeta, Hania Pelkkä lento
Finnmatkat 200 € Varaa »
25.8. 8.9. 14 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Candan
***
Aurinkomatkat 460 € Varaa »
25.8. 8.9. 14 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Iztuzu
***
Aurinkomatkat 485 € Varaa »
25.8. 8.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Zakinthos Pelkkä lento
Finnmatkat 630 € Varaa »
25.8. 8.9. 14 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Casa-Blanca Boutique Hotel
****
Aurinkomatkat 825 € Varaa »
25.8. 15.9. 21 pv Helsinki Kreikka, Kreeta, Hania Pelkkä lento
Finnmatkat 285 € Varaa »
26.8. 26.8. 0 pv Hania Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 120 € Varaa »
26.8. 2.9. 7 pv Helsinki Kreikka, Kos, Kosin Saari Pelkkä lento
Finnmatkat 205 € Varaa »
26.8. 2.9. 7 pv Vaasa Kreikka, Kreeta Pelkkä lento
Finnmatkat 290 € Varaa »
26.8. 2.9. 7 pv Helsinki Kreikka, Korfu Pelkkä lento
Finnmatkat 410 € Varaa »
26.8. 9.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Korfu Pelkkä lento
Finnmatkat 450 € Varaa »
27.8. 27.8. 0 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 120 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 120 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Blue Heaven
***
Aurinkomatkat 215 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Blue Heaven
***
Aurinkomatkat 215 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kreikka, Kreeta, Hania Pelkkä lento
Finnmatkat 220 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Sun City
***
Aurinkomatkat 245 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Best Western Khan
****
Aurinkomatkat 445 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Majestic
**
Aurinkomatkat 455 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Du Parc
***
Aurinkomatkat 465 € Varaa »
27.8. 3.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Suite Hotel Royal Garden
****
Aurinkomatkat 490 € Varaa »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ...   »

Äkkilähtö (lähilähtö)

Äkkilähtö (tai lähilähtö) on edullinen tapa lähteä lomalle. Yleensä äkkilähtömatkat ovat kokonaisia lomapaketteja, mutta matkatoimistot myyvät välillä myös hyvin edullisia lentoja eri kohteisiin. Edullisimmat äkkilähdöt vaativat kykyä lähteä matkalle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näiden aivain viime hetken lähtöjen hinnatkin ovat vastaavasti hyvin edullisia. Äkkilähtöjä löytyy useisiin kohteisiin riippuen ajankohdasta. Jos sekä ajoitukselle että matkakohteelle asettaa tiukat vaatimukset, voi sopivia äkkilähtöjä joutua tosissaan metsästämään. Äkkilähdöt ovat perinteisesti matkatoimistoilta myymättä jääneitä paikkoja, mikä selittää lyhyen varoitusajan ja edullisen hinnan. Tyypilliset äkkilähtökohteet ovat rantalomia etelässä, mutta myös kaupunki- ja kaukomatkoja löytyy valikoimasta eri matkatoimistoista riippuen. Euroopassa äkkilähtökohteita on tarjolla eniten. Äkkilähdöt on helpointa toteuttaa yhdelle tai kahdelle hengelle. Isommallekin porukalle saattaa löytyä sopiva äkkilähtö, mutta tällöin täytyy olla liikkeellä huomattavasti aikaisemmin ja joustovaraa on oltava vieläkin enemmän. Ennen äkkilähdön varaamista kannattaa tarkastaa ko. matkatoimiston äkkilähtöjen matkaehdot. Joissain tapauksissa matkaan ei sisälly täysin samoja palveluja kuin normaalihintaiseen matkaan. Kaikilla matkatoimistoilla esimerkiksi lentokenttäkuljetus ei kuulu matkan hintaan, vaan se tulee varata erikseen matkanjärjestäjältä pientä lisämaksua vastaan. Äkkilähdölle lähtiessä kannattaa myös aina muistaa voimassa oleva matkavakuutus, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä matkallasi.

Äkkilähtöjen haku

Äkkilähdöt on helpointa löytää käyttämällä äkkilähtöjen hakukonettamme, jolla löydät kerralla usean matkajärjestäjän äkkilähdöt. Voit rajata hakuehtoja kätevästi kiinnostaviin matkakohteisiin ja sopivaan matka-ajankohtaan sekä muihin matkan ominaisuuksiin. Mitä joustavammat hakuehdot asetat, sitä enemmän vaihtoehtoja saat hakutulokseksi.

Äkkilähdön varaaminen

Äkkilähdön varaaminen on helppoa klikkaamalla varaa -linkkiä ko. äkkilähtörivillä äkkilähtöhaussa. Otathan huomioon, että hyvät äkkilähdöt menevät nopeasti. Vaikka matkatoimistot päivittävät äkkilähtötilannetta jatkuvasti, voi listoissa esiintyä pieniä viiveitä paikkatilanteen päivittämisessä. Olemalla nopea varmistat oman matkasi toteutumisen.

Jokeri-lähdöt

Jokeri-lähdöt (matkat) ovat matkoja, joissa tarkka matkakohde ja/tai majoitus selviää vasta perillä matkakohteessa. Jos käy hyvä tuuri, majoitus voi olla viiden tähden hotelli. Huonolla tuurilla voi joutua tyytymään hieman vaatimattomampaan majoitukseen. Monesti matkatoimistot takaavat kuitenkin vähintään tietyn tasoisen majoituksen myös jokeri-lähdöillä. Onnistuneen äkkilähtöloman takaamiseksi, jokeri-matkan valitsevan kannattaa ottaa ripaus enemmän joustavuutta matkaan mukaan. Ennakkoluuloton asenne ja seikkailumieli ovat parhaita varusteita jokeri-matkalle.

Finnmatkat äkkilähdöt

Finnmatkat on suurimpia lähilähtöjä ja äkkilähtöjä tarjoavista matkatoimistoista. Finnmatkat järjestää valmismatkoja eri kohteisiin ympäri maailmaa, niin Eurooppaan kuin sen ulkopuolellekin. Finnmatkojen äkkilähdöt sisältävät sekä kokonaisia matkapaketteja että pelkkiä lentoja.

Aurinkomatkat äkkilähdöt

Aurinkomatkat on Suomen suurin valmismatkoja järjestävä matkatoimisto. Aurinkomatkat järjestää matkoja moniin eri kohteisiin ympäri maailman. Aurinkomatkojen äkkilähdöt käsittävät sekä pakettimatkoja että pelkkiä lentoja. Suosittuja kohteita ovat mm. Antalya, Hania, Mallorca ja Rodos.

Low Cost Holidays äkkilähdöt

Low Cost Holidays on online-matkanjärjestäjä, joka myy edullisia valmismatkoja. Äkkilähtökohteisiin kuuluvat mm. Costa Brava, Mallorca, Costa Del Sol, Turkki, Gran Canaria, Teneriffa ja Bulgaria.

Lomamatkat äkkilähdöt

Lomamatkat on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä. Lomamatkojen äkkilähdöt suuntautuvat mm. seuraaviin kohteisiin: Turkki, Bulgaria, Kreikka, Kanarian Saaret, Portugali, Egypti, Israel, Thaimaa, Malesia ja Kuuba. Lomamatkojen kautta voi ostaa myös äkkilähdöt pelkillä lennoilla.

Nazar äkkilähdöt

Nazarin toiminta-ajatus on tarjota luksuslomat kaikille. Nazar järjestää edulliset äkkilähdöt kohteisiin Turkki ja Espanja. Turkissa äkkilähtökohteita on valittavana useita, Espanjassa matkakohteena on Costa Del Sol.

Apollomatkat äkkilähdöt

Apollomatkat on Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä. Apollomatkat järjestää matkoja mm. Kreikkaan, Kroatiaan, Portugaliin ja Espanjaan useisiin eri lomakohteisiin. Ensimmäiset Suomen lomat järjestettiin kesäkaudella 2011.

Ebookers äkkilähdöt

Ebookers online-matkanjärjestäjältä saa edulliset äkkilähdöt sekä kaupunki- että rantalomille ympäri maailman. Suosittuja kaupunkikohteita ovat mm. Lontoo, Riika, Kööpenhamina, Budapest, Berliini ja Rooma. Rantalomakohteista löytyvät mm. Mallorca, Ibiza, Dubrovnik, Nizza, Tel Aviv, Dubai, Phuket, Koh Samui ja Cancun. Ebookersilta saat sekä äkkilähtöpaketit että pelkät lennot.

Tjäreborg äkkilähdöt

Tjäreborg on suurimpia äkkilähtöjä tarjoavia matkatoimistoja. Tjäreborgilta saa valmiit äkkilähtöpaketit, pelkät lennot, sekä jokeri-matkat. Matkoja on tarjolla mm. kohteisiin Kreikka, Turkki, Bulgaria, Espanja, Kypros ja Portugali ja kaikissa näissä on useita erilaisia lomakohteita.

Detur äkkilähdöt

Detur järjestää monipuolisesti äkkilähtöjä ympäri maailman kaupunkilomista rantalomiin. Saatavilla on joko pelkät lennot tai valmis äkkilähtöpaketti. Deturin kautta voit lähteä mm. Kreikkaan, Turkkiin, Egyptiin, Thaimaahan ja Tunisiaan.

Scandjet äkkilähdöt

Scandjet järjestää matkoja suoraan Kroatiaan. Äkkilähdöt järjestetään mm. kohteisiin Biograd, Primosten, Saari Losinj, Sibenic/Solaris, Vodice ja Zadar. Scandjetin kautta on mahdollista päästä tutustumaan Kroatiaan aivan uusin silmin.

Äkkilähdöt Helsingistä

Eniten äkkilähtöjä Suomesta lähtee Helsingistä. Kaikki suosituimmat ja suurimmat matkatoimistot tarjoavat äkkilähtöjä Helsingistä. Helsingistä pääset suosittuihin rantalomakohteisiin, kuten Kreikka, Kreeta, Kroatia, Espanja, Egypti ja Thaimaa, sekä useisiin kaupunkilomakohteisiin ympäri maailman. Äkkilähdöt Helsingistä tarjoavat mm. Apollomatkat, Lomamatkat, Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Low Cost Holidays ja Ebookers.

Äkkilähdöt Turusta

Turusta lähtee suuri joukko erilaisia äkkilähtöjä, enimmäkseen Euroopan rantalomakohteisiin. Äkkilähdöt Turusta tarjoavat mm. Scandjet, Lomamatkat, Apollomatkat ja Tjäreborg. Äkkilähdöt Turusta saa esim. seuraaviin kohteisiin: Kroatia, Turkki ja Espanja.

Äkkilähdöt Tampereelta

Tampereelta lähtee jonkin verran äkkilähtöjä suosittuihin lomakohteisiin. Äkkilähdöt Tampereelta tarjoavat mm. Low Cost Holidays ja Nazar. Tampereelta järjestetään äkkilähtöjä suosittuihin Euroopan rantalomakohteisiin, mm. Costa Brava. Suosituimpia kohteita: äkkilähdöt Kanariansaaret äkkilähdöt Bulgaria äkkilähdöt Turkki äkkilähdöt Kreikka äkkilähdöt Egypti äkkilähdöt Thaimaa äkkilähdöt Espanja äkkilähdöt Italia äkkilähdöt Portugali äkkilähdöt Kroatia äkkilähdöt Kypros äkkilähdöt Malta äkkilähdöt Azorit äkkilähdöt Ranska
25 matkailumokaa

25 matkailumokaa

Kun et halua munata itseäsi matkalla, kannattaa ottaa selvää matkakohteen kulttuurista etukäteen. Videolla kerrotaan 25 yleisintä mokaa, mitä turistit... 

Tunnelmia Ugandasta

Tunnelmia Ugandasta

Uganda on Länsi- ja Itä-Afrikan sulatusuuni. Oyamin alueella Pohjois-Ugandassa kuvattu video tuo esille ihmisten ilon, värikkyyden ja rytmin. Uganda... 

Maailman kauneimmat järvet

Maailman kauneimmat järvet

Maailman kauneimmat järvet ovat safiireja maapallon pinnassa. Vaikka Suomi on tuhansien järvien maa, on muuallakin ihailemisen arvoisia järviä: Matkaopas... 

Tähtien sodan maisemiin

Tähtien sodan maisemiin

Irlannissa on kolme Unescon maailmanperintökohdetta, jotka mykistävät kauneudellaan. Tunnelmallisella videolla tutustutaan niihin kaikkiin, joista viimeinen,... 

Käsivarressa vaeltelua

Käsivarressa vaeltelua

Elokuu on erinomaista aikaa vaellukselle Käsivarressa. Kilpisjärvi ympäristöineen, Käsivarren erämaa, porot, sekä sinisen ja vihreän eri sävyt... 

Bolognan parhaimmat ruokapaikat

Bolognan parhaimmat ruokapaikat

Moni matkustaa Eat, Pray, Love -leffan innoittama Italiaan ruokamatkalle. Herkullisen pastan, pizzan ja gelatton kotimaassa nouseekin syöminen varmasti...