Äkkilähdöt

Äkkilähdöt-hakukoneellamme löydät eri matkanjärjestäjien halvat äkkilähdöt ja lähilähdöt helposti. Haussa mukana mm. Finnmatkojen, Aurinkomatkojen, Lomamatkojen, Deturin ja Apollomatkojen äkkilähdöt. Näin voit selata kerralla usemman matkatoimiston äkkilähtöjä.

Voit muokata hakuehtoja haluamallasi tavalla klikkaamalla “äkkilähtöjen hakuehtojen muokkaus”.

Äkkilähdöt 1-25 (yhteensä 12400)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ...   »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Lanzarote Pelkkä lento
Finnmatkat 90 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Lanzarote, Puerto del Carmen Huoneistohotelli Cinco Plazas
***+
Kolmio 4 hengelle
Finnmatkat 180 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Lanzarote
Finnmatkat 190 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Lanzarote, Playa Blanca Blue Village Flamingo Beach Resort
****
Kaksio 2 hengelle
Finnmatkat 323 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Lanzarote, Playa Blanca Huoneistohotelli Lanzasur
***+
Kaksio 2 hengelle
Finnmatkat 380 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkkä Lento
meno paluu
Apollomatkat 485 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Lanzarote, Puerto del Carmen Blue Star Sol Lanzarote
****
2 h huone
Finnmatkat 525 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Las Marismas
****
kolmio
Apollomatkat 570 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Las Marismas
****
kaksio
Apollomatkat 625 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Las Playitas Playitas Aparthotel
****
yksiö
Apollomatkat 645 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Caleta De Fuste Barcelo Castillo Beach Resort
***+
kaksio
Apollomatkat 650 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Atlantis Dunapark
****
kampanjahuone
Apollomatkat 695 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Atlantis Dunapark
****
2 hh
Apollomatkat 695 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Oasis Village
***
perhehuone 2 hengelle
Apollomatkat 705 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Las Playitas Playitas Aparthotel
****
kaksio
Apollomatkat 725 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Caleta De Fuste Elba Sara
****
2 hh
Apollomatkat 730 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Las Playitas Playitas Hotel
****
2 hh
Apollomatkat 730 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Caleta De Fuste Barcelo Castillo Beach Resort
***+
kolmio
Apollomatkat 794 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Las Playitas Playitas Hotel
****
juniorisviitti
Apollomatkat 800 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Caleta De Fuste Sheraton Fuerteventura
*****
2 hh
Apollomatkat 805 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Barcelo Corralejo Bay
****+
2 hh
Apollomatkat 815 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Clubhotel Riu Oliva Beach
****
2 hh, sivurakennuksessa
Apollomatkat 848 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Caleta De Fuste Sheraton Fuerteventura Golf
*****
deluxe-huone
Apollomatkat 880 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Suite Hotel Atlantis Fue.Famil
****
juniorisviitti
Apollomatkat 925 € Varaa »
24.11. 1.12. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura, Corralejo Clubhotel Riu Oliva Beach
****
perheh.sivurak.,2 norm.vuode
Apollomatkat 933 € Varaa »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ...   »

Äkkilähtö (lähilähtö)

Äkkilähtö (tai lähilähtö) on edullinen tapa lähteä lomalle. Yleensä äkkilähtömatkat ovat kokonaisia lomapaketteja, mutta matkatoimistot myyvät välillä myös hyvin edullisia lentoja eri kohteisiin. Edullisimmat äkkilähdöt vaativat kykyä lähteä matkalle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näiden aivain viime hetken lähtöjen hinnatkin ovat vastaavasti hyvin edullisia. Äkkilähtöjä löytyy useisiin kohteisiin riippuen ajankohdasta. Jos sekä ajoitukselle että matkakohteelle asettaa tiukat vaatimukset, voi sopivia äkkilähtöjä joutua tosissaan metsästämään. Äkkilähdöt ovat perinteisesti matkatoimistoilta myymättä jääneitä paikkoja, mikä selittää lyhyen varoitusajan ja edullisen hinnan. Tyypilliset äkkilähtökohteet ovat rantalomia etelässä, mutta myös kaupunki- ja kaukomatkoja löytyy valikoimasta eri matkatoimistoista riippuen. Euroopassa äkkilähtökohteita on tarjolla eniten. Äkkilähdöt on helpointa toteuttaa yhdelle tai kahdelle hengelle. Isommallekin porukalle saattaa löytyä sopiva äkkilähtö, mutta tällöin täytyy olla liikkeellä huomattavasti aikaisemmin ja joustovaraa on oltava vieläkin enemmän. Ennen äkkilähdön varaamista kannattaa tarkastaa ko. matkatoimiston äkkilähtöjen matkaehdot. Joissain tapauksissa matkaan ei sisälly täysin samoja palveluja kuin normaalihintaiseen matkaan. Kaikilla matkatoimistoilla esimerkiksi lentokenttäkuljetus ei kuulu matkan hintaan, vaan se tulee varata erikseen matkanjärjestäjältä pientä lisämaksua vastaan. Äkkilähdölle lähtiessä kannattaa myös aina muistaa voimassa oleva matkavakuutus, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä matkallasi.

Äkkilähtöjen haku

Äkkilähdöt on helpointa löytää käyttämällä äkkilähtöjen hakukonettamme, jolla löydät kerralla usean matkajärjestäjän äkkilähdöt. Voit rajata hakuehtoja kätevästi kiinnostaviin matkakohteisiin ja sopivaan matka-ajankohtaan sekä muihin matkan ominaisuuksiin. Mitä joustavammat hakuehdot asetat, sitä enemmän vaihtoehtoja saat hakutulokseksi.

Äkkilähdön varaaminen

Äkkilähdön varaaminen on helppoa klikkaamalla varaa -linkkiä ko. äkkilähtörivillä äkkilähtöhaussa. Otathan huomioon, että hyvät äkkilähdöt menevät nopeasti. Vaikka matkatoimistot päivittävät äkkilähtötilannetta jatkuvasti, voi listoissa esiintyä pieniä viiveitä paikkatilanteen päivittämisessä. Olemalla nopea varmistat oman matkasi toteutumisen.

Jokeri-lähdöt

Jokeri-lähdöt (matkat) ovat matkoja, joissa tarkka matkakohde ja/tai majoitus selviää vasta perillä matkakohteessa. Jos käy hyvä tuuri, majoitus voi olla viiden tähden hotelli. Huonolla tuurilla voi joutua tyytymään hieman vaatimattomampaan majoitukseen. Monesti matkatoimistot takaavat kuitenkin vähintään tietyn tasoisen majoituksen myös jokeri-lähdöillä. Onnistuneen äkkilähtöloman takaamiseksi, jokeri-matkan valitsevan kannattaa ottaa ripaus enemmän joustavuutta matkaan mukaan. Ennakkoluuloton asenne ja seikkailumieli ovat parhaita varusteita jokeri-matkalle.

Finnmatkat äkkilähdöt

Finnmatkat on suurimpia lähilähtöjä ja äkkilähtöjä tarjoavista matkatoimistoista. Finnmatkat järjestää valmismatkoja eri kohteisiin ympäri maailmaa, niin Eurooppaan kuin sen ulkopuolellekin. Finnmatkojen äkkilähdöt sisältävät sekä kokonaisia matkapaketteja että pelkkiä lentoja.

Aurinkomatkat äkkilähdöt

Aurinkomatkat on Suomen suurin valmismatkoja järjestävä matkatoimisto. Aurinkomatkat järjestää matkoja moniin eri kohteisiin ympäri maailman. Aurinkomatkojen äkkilähdöt käsittävät sekä pakettimatkoja että pelkkiä lentoja. Suosittuja kohteita ovat mm. Antalya, Hania, Mallorca ja Rodos.

Low Cost Holidays äkkilähdöt

Low Cost Holidays on online-matkanjärjestäjä, joka myy edullisia valmismatkoja. Äkkilähtökohteisiin kuuluvat mm. Costa Brava, Mallorca, Costa Del Sol, Turkki, Gran Canaria, Teneriffa ja Bulgaria.

Lomamatkat äkkilähdöt

Lomamatkat on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä. Lomamatkojen äkkilähdöt suuntautuvat mm. seuraaviin kohteisiin: Turkki, Bulgaria, Kreikka, Kanarian Saaret, Portugali, Egypti, Israel, Thaimaa, Malesia ja Kuuba. Lomamatkojen kautta voi ostaa myös äkkilähdöt pelkillä lennoilla.

Nazar äkkilähdöt

Nazarin toiminta-ajatus on tarjota luksuslomat kaikille. Nazar järjestää edulliset äkkilähdöt kohteisiin Turkki ja Espanja. Turkissa äkkilähtökohteita on valittavana useita, Espanjassa matkakohteena on Costa Del Sol.

Apollomatkat äkkilähdöt

Apollomatkat on Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä. Apollomatkat järjestää matkoja mm. Kreikkaan, Kroatiaan, Portugaliin ja Espanjaan useisiin eri lomakohteisiin. Ensimmäiset Suomen lomat järjestettiin kesäkaudella 2011.

Ebookers äkkilähdöt

Ebookers online-matkanjärjestäjältä saa edulliset äkkilähdöt sekä kaupunki- että rantalomille ympäri maailman. Suosittuja kaupunkikohteita ovat mm. Lontoo, Riika, Kööpenhamina, Budapest, Berliini ja Rooma. Rantalomakohteista löytyvät mm. Mallorca, Ibiza, Dubrovnik, Nizza, Tel Aviv, Dubai, Phuket, Koh Samui ja Cancun. Ebookersilta saat sekä äkkilähtöpaketit että pelkät lennot.

Tjäreborg äkkilähdöt

Tjäreborg on suurimpia äkkilähtöjä tarjoavia matkatoimistoja. Tjäreborgilta saa valmiit äkkilähtöpaketit, pelkät lennot, sekä jokeri-matkat. Matkoja on tarjolla mm. kohteisiin Kreikka, Turkki, Bulgaria, Espanja, Kypros ja Portugali ja kaikissa näissä on useita erilaisia lomakohteita.

Detur äkkilähdöt

Detur järjestää monipuolisesti äkkilähtöjä ympäri maailman kaupunkilomista rantalomiin. Saatavilla on joko pelkät lennot tai valmis äkkilähtöpaketti. Deturin kautta voit lähteä mm. Kreikkaan, Turkkiin, Egyptiin, Thaimaahan ja Tunisiaan.

Scandjet äkkilähdöt

Scandjet järjestää matkoja suoraan Kroatiaan. Äkkilähdöt järjestetään mm. kohteisiin Biograd, Primosten, Saari Losinj, Sibenic/Solaris, Vodice ja Zadar. Scandjetin kautta on mahdollista päästä tutustumaan Kroatiaan aivan uusin silmin.

Äkkilähdöt Helsingistä

Eniten äkkilähtöjä Suomesta lähtee Helsingistä. Kaikki suosituimmat ja suurimmat matkatoimistot tarjoavat äkkilähtöjä Helsingistä. Helsingistä pääset suosittuihin rantalomakohteisiin, kuten Kreikka, Kreeta, Kroatia, Espanja, Egypti ja Thaimaa, sekä useisiin kaupunkilomakohteisiin ympäri maailman. Äkkilähdöt Helsingistä tarjoavat mm. Apollomatkat, Lomamatkat, Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Low Cost Holidays ja Ebookers.

Äkkilähdöt Turusta

Turusta lähtee suuri joukko erilaisia äkkilähtöjä, enimmäkseen Euroopan rantalomakohteisiin. Äkkilähdöt Turusta tarjoavat mm. Scandjet, Lomamatkat, Apollomatkat ja Tjäreborg. Äkkilähdöt Turusta saa esim. seuraaviin kohteisiin: Kroatia, Turkki ja Espanja.

Äkkilähdöt Tampereelta

Tampereelta lähtee jonkin verran äkkilähtöjä suosittuihin lomakohteisiin. Äkkilähdöt Tampereelta tarjoavat mm. Low Cost Holidays ja Nazar. Tampereelta järjestetään äkkilähtöjä suosittuihin Euroopan rantalomakohteisiin, mm. Costa Brava. Suosituimpia kohteita: äkkilähdöt Kanariansaaret äkkilähdöt Bulgaria äkkilähdöt Turkki äkkilähdöt Kreikka äkkilähdöt Egypti äkkilähdöt Thaimaa äkkilähdöt Espanja äkkilähdöt Italia äkkilähdöt Portugali äkkilähdöt Kroatia äkkilähdöt Kypros äkkilähdöt Malta äkkilähdöt Azorit äkkilähdöt Ranska
Sao Paulo – Brasilian kiinnostava metropoli

Sao Paulo – Brasilian kiinnostava metropoli

Sao Paulo on vilkas ja eläväinen kaupunki, jossa voi nähdä brasilialaista elämänmenoa parhaimmillaan. Se ei ole saavuttanut aivan yhtä suurta suosiota... 

Vaihtelua majoitukseen – lumihotelli Norjassa

Vaihtelua majoitukseen – lumihotelli Norjassa

Majoitus on yksi tärkeä osa jokaista lomamatkaa ja moni tahtoo ottaa siitäkin kaiken irti. Jos tavalliset hotellit alkavat kyllästyttää, voi matkakohteesta... 

Laskuvarjohyppy – unohtumaton kokemus

Laskuvarjohyppy – unohtumaton kokemus

Laskuvarjohyppy on monelle sellainen asia, jonka haluaa tehdä ainakin kerran elämässä. Se on mahdollista ympäri maailman ja edullisempaa monessa muussa... 

Vaikuttavat Iguassun putoukset

Vaikuttavat Iguassun putoukset

Maailmalta löytyy lukuisia upeita ja henkeäsalpaavan kauniita vesiputouksia. Etelä-Amerikassa sijaitsevat, maailman suurimpiin lukeutuvat Iguassun putoukset... 

Upeat maisemat kaapelivaunuajelulla

Upeat maisemat kaapelivaunuajelulla

Erilaiset köysiradat ja kaapelivaunut (cable car) ovat nykypäivänä suuressa suosiossa ympäri maailman. Mahdollisuus tällaiseen aktiviteettiin löytyy... 

Luontoon tehtyä taidetta Utahissa

Luontoon tehtyä taidetta Utahissa

Suuret, luonnossa olevat taideteokset ovat kiehtoneet ihmisiä jo pitkään. Yksi kenties kiinnostavimmista on Utahissa sijaitseva, Robert Smithsonin tekevä...