Äkkilähdöt

Äkkilähdöt-hakukoneellamme löydät eri matkanjärjestäjien halvat äkkilähdöt ja lähilähdöt helposti. Haussa mukana mm. Finnmatkojen, Aurinkomatkojen, Lomamatkojen, Deturin ja Apollomatkojen äkkilähdöt. Näin voit selata kerralla usemman matkatoimiston äkkilähtöjä.

Voit muokata hakuehtoja haluamallasi tavalla klikkaamalla “äkkilähtöjen hakuehtojen muokkaus”.

Äkkilähdöt 1-25 (yhteensä 1770)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ...   »
1.9. 8.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 160 € Varaa »
1.9. 8.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 165 € Varaa »
1.9. 8.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Isabella
***
Aurinkomatkat 285 € Varaa »
1.9. 8.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Athena
***
Aurinkomatkat 375 € Varaa »
1.9. 8.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Paphos Gardens
***
Aurinkomatkat 385 € Varaa »
1.9. 8.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Oscar, Agia Marina
***
Aurinkomatkat 590 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Samos Pelkkä lento
Finnmatkat 170 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Italia, Sisilia Pelkkä lento
Finnmatkat 195 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Samos
Finnmatkat 350 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Samos, Pythagorion Hotelli ja huoneistohotelli Ilios
**
Yksiö 2 hengelle
Finnmatkat 375 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Italia, Sisilia
Finnmatkat 395 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Isabella
***
Aurinkomatkat 405 € Varaa »
1.9. 15.9. 14 pv Helsinki Kreikka, Samos, Pythagorion Blue Village Doryssa Seaside Resort
****+
Perhehuone 4 hengelle
Finnmatkat 640 € Varaa »
2.9. 2.9. 0 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 50 € Varaa »
2.9. 2.9. 0 pv Zakinthos Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 50 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Turkki, Antalya Pelkkä lento
Finnmatkat 175 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Turkki, Gazipasa Pelkkä lento
Finnmatkat 175 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Pelkät lennot
Aurinkomatkat 175 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Turkki, Turkin etelärannikko
Finnmatkat 240 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Italia, Sardinia Pelkkä lento
Finnmatkat 310 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Turkki, Side Huoneistohotelli Irem Garden
***+
Kaksio 2 hengelle
Finnmatkat 330 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Turkki, Alanya Blue Star Club Dem & Spa Resort
****
Perhehuone 2 hengelle
Finnmatkat 441 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Italia, Sardinia, Alghero Hotelli ja huoneistohotelli Oasis
***
Kolmio 4 hengelle
Finnmatkat 495 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Kanariansaaret, Fuerteventura Di Palai, Tsilivi
***
Aurinkomatkat 520 € Varaa »
2.9. 9.9. 7 pv Helsinki Turkki, Turkler Hotelli Mermaid Village
***
2 h huone
Finnmatkat 540 € Varaa »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ...   »

Äkkilähtö (lähilähtö)

Äkkilähtö (tai lähilähtö) on edullinen tapa lähteä lomalle. Yleensä äkkilähtömatkat ovat kokonaisia lomapaketteja, mutta matkatoimistot myyvät välillä myös hyvin edullisia lentoja eri kohteisiin. Edullisimmat äkkilähdöt vaativat kykyä lähteä matkalle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näiden aivain viime hetken lähtöjen hinnatkin ovat vastaavasti hyvin edullisia. Äkkilähtöjä löytyy useisiin kohteisiin riippuen ajankohdasta. Jos sekä ajoitukselle että matkakohteelle asettaa tiukat vaatimukset, voi sopivia äkkilähtöjä joutua tosissaan metsästämään. Äkkilähdöt ovat perinteisesti matkatoimistoilta myymättä jääneitä paikkoja, mikä selittää lyhyen varoitusajan ja edullisen hinnan. Tyypilliset äkkilähtökohteet ovat rantalomia etelässä, mutta myös kaupunki- ja kaukomatkoja löytyy valikoimasta eri matkatoimistoista riippuen. Euroopassa äkkilähtökohteita on tarjolla eniten. Äkkilähdöt on helpointa toteuttaa yhdelle tai kahdelle hengelle. Isommallekin porukalle saattaa löytyä sopiva äkkilähtö, mutta tällöin täytyy olla liikkeellä huomattavasti aikaisemmin ja joustovaraa on oltava vieläkin enemmän. Ennen äkkilähdön varaamista kannattaa tarkastaa ko. matkatoimiston äkkilähtöjen matkaehdot. Joissain tapauksissa matkaan ei sisälly täysin samoja palveluja kuin normaalihintaiseen matkaan. Kaikilla matkatoimistoilla esimerkiksi lentokenttäkuljetus ei kuulu matkan hintaan, vaan se tulee varata erikseen matkanjärjestäjältä pientä lisämaksua vastaan. Äkkilähdölle lähtiessä kannattaa myös aina muistaa voimassa oleva matkavakuutus, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä matkallasi.

Äkkilähtöjen haku

Äkkilähdöt on helpointa löytää käyttämällä äkkilähtöjen hakukonettamme, jolla löydät kerralla usean matkajärjestäjän äkkilähdöt. Voit rajata hakuehtoja kätevästi kiinnostaviin matkakohteisiin ja sopivaan matka-ajankohtaan sekä muihin matkan ominaisuuksiin. Mitä joustavammat hakuehdot asetat, sitä enemmän vaihtoehtoja saat hakutulokseksi.

Äkkilähdön varaaminen

Äkkilähdön varaaminen on helppoa klikkaamalla varaa -linkkiä ko. äkkilähtörivillä äkkilähtöhaussa. Otathan huomioon, että hyvät äkkilähdöt menevät nopeasti. Vaikka matkatoimistot päivittävät äkkilähtötilannetta jatkuvasti, voi listoissa esiintyä pieniä viiveitä paikkatilanteen päivittämisessä. Olemalla nopea varmistat oman matkasi toteutumisen.

Jokeri-lähdöt

Jokeri-lähdöt (matkat) ovat matkoja, joissa tarkka matkakohde ja/tai majoitus selviää vasta perillä matkakohteessa. Jos käy hyvä tuuri, majoitus voi olla viiden tähden hotelli. Huonolla tuurilla voi joutua tyytymään hieman vaatimattomampaan majoitukseen. Monesti matkatoimistot takaavat kuitenkin vähintään tietyn tasoisen majoituksen myös jokeri-lähdöillä. Onnistuneen äkkilähtöloman takaamiseksi, jokeri-matkan valitsevan kannattaa ottaa ripaus enemmän joustavuutta matkaan mukaan. Ennakkoluuloton asenne ja seikkailumieli ovat parhaita varusteita jokeri-matkalle.

Finnmatkat äkkilähdöt

Finnmatkat on suurimpia lähilähtöjä ja äkkilähtöjä tarjoavista matkatoimistoista. Finnmatkat järjestää valmismatkoja eri kohteisiin ympäri maailmaa, niin Eurooppaan kuin sen ulkopuolellekin. Finnmatkojen äkkilähdöt sisältävät sekä kokonaisia matkapaketteja että pelkkiä lentoja.

Aurinkomatkat äkkilähdöt

Aurinkomatkat on Suomen suurin valmismatkoja järjestävä matkatoimisto. Aurinkomatkat järjestää matkoja moniin eri kohteisiin ympäri maailman. Aurinkomatkojen äkkilähdöt käsittävät sekä pakettimatkoja että pelkkiä lentoja. Suosittuja kohteita ovat mm. Antalya, Hania, Mallorca ja Rodos.

Low Cost Holidays äkkilähdöt

Low Cost Holidays on online-matkanjärjestäjä, joka myy edullisia valmismatkoja. Äkkilähtökohteisiin kuuluvat mm. Costa Brava, Mallorca, Costa Del Sol, Turkki, Gran Canaria, Teneriffa ja Bulgaria.

Lomamatkat äkkilähdöt

Lomamatkat on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä. Lomamatkojen äkkilähdöt suuntautuvat mm. seuraaviin kohteisiin: Turkki, Bulgaria, Kreikka, Kanarian Saaret, Portugali, Egypti, Israel, Thaimaa, Malesia ja Kuuba. Lomamatkojen kautta voi ostaa myös äkkilähdöt pelkillä lennoilla.

Nazar äkkilähdöt

Nazarin toiminta-ajatus on tarjota luksuslomat kaikille. Nazar järjestää edulliset äkkilähdöt kohteisiin Turkki ja Espanja. Turkissa äkkilähtökohteita on valittavana useita, Espanjassa matkakohteena on Costa Del Sol.

Apollomatkat äkkilähdöt

Apollomatkat on Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä. Apollomatkat järjestää matkoja mm. Kreikkaan, Kroatiaan, Portugaliin ja Espanjaan useisiin eri lomakohteisiin. Ensimmäiset Suomen lomat järjestettiin kesäkaudella 2011.

Ebookers äkkilähdöt

Ebookers online-matkanjärjestäjältä saa edulliset äkkilähdöt sekä kaupunki- että rantalomille ympäri maailman. Suosittuja kaupunkikohteita ovat mm. Lontoo, Riika, Kööpenhamina, Budapest, Berliini ja Rooma. Rantalomakohteista löytyvät mm. Mallorca, Ibiza, Dubrovnik, Nizza, Tel Aviv, Dubai, Phuket, Koh Samui ja Cancun. Ebookersilta saat sekä äkkilähtöpaketit että pelkät lennot.

Tjäreborg äkkilähdöt

Tjäreborg on suurimpia äkkilähtöjä tarjoavia matkatoimistoja. Tjäreborgilta saa valmiit äkkilähtöpaketit, pelkät lennot, sekä jokeri-matkat. Matkoja on tarjolla mm. kohteisiin Kreikka, Turkki, Bulgaria, Espanja, Kypros ja Portugali ja kaikissa näissä on useita erilaisia lomakohteita.

Detur äkkilähdöt

Detur järjestää monipuolisesti äkkilähtöjä ympäri maailman kaupunkilomista rantalomiin. Saatavilla on joko pelkät lennot tai valmis äkkilähtöpaketti. Deturin kautta voit lähteä mm. Kreikkaan, Turkkiin, Egyptiin, Thaimaahan ja Tunisiaan.

Scandjet äkkilähdöt

Scandjet järjestää matkoja suoraan Kroatiaan. Äkkilähdöt järjestetään mm. kohteisiin Biograd, Primosten, Saari Losinj, Sibenic/Solaris, Vodice ja Zadar. Scandjetin kautta on mahdollista päästä tutustumaan Kroatiaan aivan uusin silmin.

Äkkilähdöt Helsingistä

Eniten äkkilähtöjä Suomesta lähtee Helsingistä. Kaikki suosituimmat ja suurimmat matkatoimistot tarjoavat äkkilähtöjä Helsingistä. Helsingistä pääset suosittuihin rantalomakohteisiin, kuten Kreikka, Kreeta, Kroatia, Espanja, Egypti ja Thaimaa, sekä useisiin kaupunkilomakohteisiin ympäri maailman. Äkkilähdöt Helsingistä tarjoavat mm. Apollomatkat, Lomamatkat, Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Low Cost Holidays ja Ebookers.

Äkkilähdöt Turusta

Turusta lähtee suuri joukko erilaisia äkkilähtöjä, enimmäkseen Euroopan rantalomakohteisiin. Äkkilähdöt Turusta tarjoavat mm. Scandjet, Lomamatkat, Apollomatkat ja Tjäreborg. Äkkilähdöt Turusta saa esim. seuraaviin kohteisiin: Kroatia, Turkki ja Espanja.

Äkkilähdöt Tampereelta

Tampereelta lähtee jonkin verran äkkilähtöjä suosittuihin lomakohteisiin. Äkkilähdöt Tampereelta tarjoavat mm. Low Cost Holidays ja Nazar. Tampereelta järjestetään äkkilähtöjä suosittuihin Euroopan rantalomakohteisiin, mm. Costa Brava. Suosituimpia kohteita: äkkilähdöt Kanariansaaret äkkilähdöt Bulgaria äkkilähdöt Turkki äkkilähdöt Kreikka äkkilähdöt Egypti äkkilähdöt Thaimaa äkkilähdöt Espanja äkkilähdöt Italia äkkilähdöt Portugali äkkilähdöt Kroatia äkkilähdöt Kypros äkkilähdöt Malta äkkilähdöt Azorit äkkilähdöt Ranska
Makedonia – kuumien kesien ja mystisen historian maa

Makedonia – kuumien kesien ja mystisen historian maa

Makedonian upeat historialliset nähtävyydet muinaisesta observatoriosta vedenalaiseen kylään asti, lämpimät kesät ja edullinen hintataso tekevät... 

Kylpemään Japanin kuumiin lähteisiin

Kylpemään Japanin kuumiin lähteisiin

Japanin Kyūshū-saaren kaupunki Beppu on kuuluisa kuumista lähteistään. Kapungin lähteet ovat erivärisiä ja niitä kutsutaan ”helveteiksi”.... 

Kroatian eromuseo – vertaistukea sydänsuruihin

Kroatian eromuseo – vertaistukea sydänsuruihin

Tuliko bänät? Ei hätää, Kroatian Zagrebissa on päättyneiden seurustelusuhteiden museo, Museum of Broken Relationships, johon voi viedä eksältä... 

Oktoberfesteille Müncheniin

Oktoberfesteille Müncheniin

Syys-lokakuun vaihteessa on kaikkien oluen ystävien syytä suunnata kulkunsa Oktoberfesteille Saksaan, Müncheniin. Oktoberfest on kaksiviikkoinen olutfestivaali,... 

Välimeren risteilyt

Välimeren risteilyt

Välimeren risteily on loistava valinta, kun ei osaa päättää usean matkakohteen välillä – tai haluaa nähdä ne kaikki. Suosittuja pysähdyspaikkoja... 

Círio de Nazaré – Amazon-joen suurin juhla

Círio de Nazaré – Amazon-joen suurin juhla

Círio de Nazaré on yksi suurin juhla, jota vietetään Amazon-joen varrella. Nossa Senhora de Nazaré -nimistä patsasta kannetaan juhlakulkueessa ensin...